Bli PAX-instruktör i november

I slutet av höstterminen har du möjlighet att utbilda dig till PAX-instruktör och bidra till trygghet och studiero i svensk skola. Då går nämligen höstens instruktörsutbildningar av stapeln! PAX-instruktörer utbildar och handleder PAX-lärare och är ofta exempelvis specialpedagoger och skolpsykologer inom elevhälsan. De som utbildar sig till instruktörer i slutet av höstterminen kan med fördel utbilda sina första PAX-lärare i starten av vårterminen. I höst ges utbildningen på två sätt: På plats i Gamla Stan i Stockholm och online via Zoom.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på någon av länkarna nedan. Då kommer du till ett informationsblad med en anmälningslänk längst ned:

Utbildning på plats i Stockholm (15-16 november, 18 november och 2 december). FULLBOKAD

Utbildning online via Zoom (7-8 november, 18 november, 28 november)

Information om vad det innebär att arbeta som PAX-instruktör finns även under fliken Att arbeta med PAX i skolan

Har du fler frågor? Maila info@paxiskolan.se!