Bli instruktör!

I slutet av varje termin har du möjlighet att utbilda dig till PAX-instruktör och bidra till trygghet och studiero i svensk skola. Då går nämligen våra instruktörsutbildningar av stapeln!

Vad är en PAX-instruktör?

PAX-instruktörer utbildar och handleder PAX-lärare och är ofta exempelvis specialpedagoger och skolpsykologer inom elevhälsan. PAX är en modell för främjande arbete.

De som utbildar sig till instruktörer i slutet av terminen kan med fördel utbilda sina första PAX-lärare i starten av nästkommande termin. Att utbilda sina lärare ingår i utbildningen, så se till att du har lärare som är intresserade när du anmäler dig till instruktörsutbildningen!

I Stockholm eller online

I vår ges utbildningen på två sätt: På plats i Gamla Stan i Stockholm och online via Zoom.

Datum och mer information

Läs mer och anmäl dig genom att klicka på någon av länkarna nedan. Då kommer du till ett informationsblad med en anmälningslänk längst ned:

Utbildning på plats i Stockholm (13-14 maj, 17 maj, 3 juni, 8 augusti och 24 oktober). Kursinformation

Pris: 28 500 sek + moms.

Utbildning online via Zoom (6-7 maj, 17 maj, 30 maj, 8 augusti och 23 oktober) Kursinformation

Pris: 28 500 sek + moms.

Information om vad det innebär att arbeta som PAX-instruktör finns även under fliken Att arbeta med PAX i skolan 

Psykolog under specialisering?

Instruktörsutbildningen ges också som kurs inom ramen för specialistordningen för psykologer. Utbildningen har primärt inriktningen pedagogisk psykologi. Hör gärna av dig med intresseanmälan! Specialistkursen går av stapeln om vi får tillräckligt med intresseanmälningar. Kursinformation

Pris: 31 500 sek + moms.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på PAX i skolan – vad det är, hur det går till eller hur man kommer igång? Boka in ett förutsättningslöst video-möte!